Gratis verzending: NL boven €50, DE en BE boven €75    •    Snelle levering en goed verpaktNieuwsbrief

Zoek

Veiligheid en betaalgemak vinden we bij koiendiervoer.nl erg belangrijk. Daarom bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan:

  • iDeal
  • Bankoverschrijving
  • MisterCash (Bancontact)
  • Paypal
  • Betalen in winkel
  • Creditcard

iDeal

iDeal is een Nederlandse betaalmogelijkheid. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. IDEAL is veilig, snel en makkelijk! – Je betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig. – Registreren of speciale software downloaden is niet nodig. Je IDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar op rekeningoverzicht. Betalen met iDEAL is altijd gratis.

Bankoverschrijving

Een overschrijving is een betalingsopdracht die de opdrachtgever aan zijn bank moet geven, waarna de bank er voor zorgt dat het geld op de rekening van de begunstigde terechtkomt. De overschrijving is een typisch betaalinstrument voor betalingen op afstand. Zowel betalingen voor kleine bedragen als zeer grote betalingen worden courant per overschrijving geregeld. Overschrijvingen bestaan als papieren verrichtingen (in te vullen formulieren) maar ook als elektronisch betaalmiddel. Men kan ze dus ook uitvoeren zonder van het document gebruik te maken (via phonebanking, pc-banking, internetbanking of selfbanking).

MisterCash (Bancontact)

Bancontact / Mister Cash is momenteel het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in Belgie. Bancontact / Mister Cash is gebaseerd op internetbankieren. Dit houdt in dat u de betaling verricht binnen de vertrouwde en beveiligde bankomgeving van uw eigen bank. Alle grote Belgische banken (Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank) zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. Als klant van één van de deelnemende banken kunt u direct online betalingen doen via Bancontact / Mister Cash, zonder dat u zich eerst dient te registreren of speciale software hoeft te installeren.

Paypal

PayPal is een populaire internationale betaalmethode en biedt kopers veel bescherming en gemak. Je kunt zelf een PayPal account aanmaken en hieraan je bankrekeningnummer of creditcard koppelen of je kan een saldo storten op jouw account. Vervolgens kan je eenvoudig online aankopen doen met je e-mailadres en wachtwoord. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor deze betaalmethode.

  • Geen verspreiding van je gegevens.
  • Betaling is gekoppeld aan je e-mail.
  • Je meld je aan bij een beveiligde omgeving.

Betalen in winkel

Betalen in winkel kan doormiddel van een PIN betaling, Contant geld (Cash) betaling of ter plekke via een Tikkie / Betaalverzoek via de bekende Bank-apps.

Creditcard

Bij KoiEnDiervoer.nl kun je betalen met je Visa/Mastercard/Maestro creditcard. Wij versleutelen je creditcardgegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard.

Terug naar boven

Selecteer een Afleverpunt

De waardering van www.koiendiervoer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 217 reviews.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Product is toegevoegd aan je winkelwagen